Tänker Jag Fortfarande Köra C9 efter Graviditeten?

Det har varit mycket skriverier om 9-dagars kuren från Forever Living, den überpopulärara C9-boxen. Dåliga skriverier, där det efter läkarundersökning kommer fram att C9-dieten rent ut sagt är farlig och ger skador på kroppen…

Jag kan dock fortfarande tänka mig att köra den direkt efter graviditeten. VARFÖR? Låt mig förklara lite…

Ska börja med att säga att jag tycker man är hård i detta fall. C9 är en detox diet, en hårddiet på 9 dagar där man ja, praktiskt taget tar bort en massa mat och äter väldigt lite, näringsfattig “föda”. Det är en radikal diet/detox, som självklart inte är nyttig för kroppen, precis som vilken som helst diet som är så pass radikal och det är inte konstigt att ens värden ändras snabbt. Kändisarnas favoritdetox där man t.ex. endast dricker cayennepeppar/vatten/citron och klonsirap under 10 dagar tvivlar jag på att den har en bättre effekt på värderna, eller någon annan av radikaldieterna för den delen.

Här handlar dte om att se resultat snabbt, dels på sig själv och dels på vågen. Är det nyttigt? Nej, självklart är dte bättre att gå ner i vikt sakta, men säkert, men en “sakta, men säkert”-metod är inte till för alla. Det finns de personer som måste se resultat, ordentliga resultat för att vara nöjda och känna att de vill fortsätta sin resa. Jag är en sådan person, jag behöver en ordentlig boost, en ordentlig igångsättning som sporrar mig. 1kg/vecka är inget som nöjer mig, då skiter jag ärligt talat hellre i det, även om det ger en minskning på ca 15kg på 3 månander.

Och jag vet att jag inte är den enda out there som känner likadant. Så därför är C9, trots sina “värderesultat” fortfarande ett val för mig.

Jag kan tillägga att jag förövrigt inte är ett Forever-fan, som det bl.a. nämns i artikeln så tycker jag också att deras produkter är alldeles för dyra och trots många förfrågningar dels via bloggen, men även via vänner som håller på med just Forever, så skulle jag inte kunna sälja/distributera varumärket. Och ja C9-kuren är inte billig, men boosten den kan ge en kan vara väl värd priset på dryga 1000kr (vet inte exakt vad den ligger på).

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.