Vad Köpte Jag Från Kenzo & Vad Behöll Jag?

Trots att jag sågade Kenzo x HM kollektionen så när jag var i stan med Elle så var jag tvungen att gå in och kika. Måste säga att jag faktiskt blev positict överraskad då kläderna såg bättre ut än de gjorde online, så jag plockade med mig några saker hem för att prova.

Något jag inte köpte, som jag ångrade mig på var solglasögonen. Väldigt speciella, men jag tyckte verkligen de var snygga på. Fanns dock inte kvar nästa gång jag var inne.

Så vad plockade jag med mig hem?

Klänning, tvåaidig så man får typ 2 klänningar för ett pris. Älskar materialet, väldigt smickrande, doxk när jag provade den hemma så var jag tyvärr för lång för den, då snittet för kjolen sart för högt upp på mig. Sitter säkert cäldogt snyggt på lågon som är lite kortare eller har en mindre byst.

Klänning nummer två är en tjockstickad med halv polokrage. Älskar denna klänning, tog dock en för stor storlek och ville ha passformen mer kroppsnära, tyvärr fanns de inte kvar nästa dag. Denna klänning hade jag behållit om wn mindre storlek fanns.

Peplum stickad tröja. Jättemysig, cool färgkombination, men väldigt osmixkrandw för figuren på. Man såg rent ut sagt dubbel så stor ut i den.

Svarta herrjeans till E. Såååå smala i benen att han inte fick de på sig. Asså snacka om skinny. Och han har storlek W31 i jeans…

Ja, that was it. Så som ni ser stannade inget hemma, men som sagt kan jag tänka mig solglasögonen och den långa stickade klänningen om den dyker upp i rätt storlek.

Xoxo, 

Vicky 

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.