Min Mage 4 Dagar Efter Förlossning

Hade mitt planerade kejsarsnitt i måndags runt lunch. I torsdags tog jag dessa bilder på hur min mage ser ut just nu och på vad som hunnit hända. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet hitintills. Viktmässigt vill jag inte riktigt skriva ännu, jag jag vill att det ska gå en vecka så kroppen hunnit gå tillbaka lite till det normala och oaf gjort sig av med lite vatten.

Så här såg det iaf ut i torsdags:

Xoxo,

Vicky

Share

4 reaktion på “Min Mage 4 Dagar Efter Förlossning

 1. Josey

  Looking good!! Ju yngre man är desto snabbare återhämtar man sig och du kommer nog inte ha några helst problem.

  Jag använde en Belly Bandit i ett par månader och tyckte det gav bra resultat. Sen om jag ska ge några tips så är det braa att tejpa, tejpa, tejpa såret i MINST ett halvår…. jag gjorde det båda gångerna och nu kan man knappt se ärret.

  Svara
 2. agnes

  Som jag förstår det finns det varken belägg att det är bra för det ena eller det andra som näms i kommentaren.
  Jag hade tajpet sålänge sjukvården rekommenderarde, helammade och gick ner allt plus några kilo till utan någon som hels diet och ärret var ett knappt år efter snittet nästan osynlig.

  Tror det beror på hur din kropp hanterar sår och inte någtn tajp. Brukar du inte få tjock ärrvävnad och snittet blev bra så kommer det nog få ett snyggt ärr som inte syns mycket

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   hmm..ja så är det säkert också. i USA förespråks av alla plastikkirurger vid operationer och såklart tas det även till snitt att det är bäst att tejpa uppemot ett år för att få minsta möjliga ärr, så jag tror nog att det gör sitt också 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.