Elle 3mån tittar på tecknat 


Redan väldigt snabbt så märkte vi att Elle var väldigt intresserad av tv:n. Hon är en väldigt aktiv bebis som vill få så mycket intryck som möjligt hela tiden, hon blir uttråkad superfort och som jag nämt innan så hatar hon att sova under dagen. Först så när vi skulle få henne att sova eller när hon låg på oss så såg vi att hon alltid tittade på vad vi gjorde på våra Macs, hennes favoritprogram är Real Housewives…haha… hon kan titta på detta hur länge som helst med mig :p Fotboll med pappa går också bra. Nu har vi dock märkt att när hon börjar tröttna på sin Mamaroo och sitt babygym så funkar Mamaroo alldeles utmärkt om vi sätter på tecknat. Jag söker allris på “baby animation cartoon”, men oftast blir det en viseo från HooplaKidz Tv som är inriktad just på bebisar och småbarn. 

Och Elle är jätterolig dör hon är helt inne i vad som händer, slår med armarna där det behövs osv, sen om skärmwn blir svart när det är byte av program så skriker hon och blir arg…hehe..

Share

En reaktion på “Elle 3mån tittar på tecknat 

  1. Paulina

    it isn’t is either lying or delusional. I also love that you acknowledge you can be difficult sometimes, too. What a mature outlook. Best wishes for many more years of mostly happiness (and a little fighting to grow on).Happy Sharefest (and anniversary). I hope you have a lovely weibend.messsrokin recently posted..

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.