5 Nya & Roliga Mobilspel

detta är ett betalt inlägg

Idag tänkte jag passa på att göra något annat i dessa Corona-tider, nämligen tipsa om några roliga mobilspel. Har den senaste tiden haft lite extra tid att lägga på mobilen (som så många andra) och tänkte dela med mig av några bra appar som jag har hittat.

Utbudet är ju så himla stort och jag vet hur svårt det kan vara att hitta rätt. Inte minst i dessa tider när vi har allt från spännande slots (ni som har följt mig ett tag vet om att jag då och då går på casinon) till Pokémon Go. Ja, Wordfeuds dagar är helt enkelt förbi.

Tips 1: Alto’s Odyssey
För alla som älskar att slappna av med ett enkelt, men underhållande spel är detta perfekt! Grafiken är dessutom jättesnygg. Spelet går ut på att man surfar fram i olika äventyrliga miljöer, som i öknen, i djungeln och samtidigt upptäcker häftiga platser medan man ska undvika lömska lemurer…

Tips 2: Sonic Dash
Den snabba igelkotten verkar vara mer poppis än någonsin. Tidigare i år kom en långfilm med Jim Carrey och så har vi också detta mobilspelet, som finns till både Android och iPhone. Precis som i de gamla Sonic-spelen så ska man springa snabbt, snabbt, snabbt och samla så många ringar som möjligt. Enkelt att förstå, roligt att spela!

Tips 3: Mario Kart Tour
Nintendo måste så klart vara med på listan! Mario Kart Tour är en ny version av det klassiska racingspelet men där man också kan åka runt i verkliga kända städer. Som Paris, London eller New York.

Tips 4: DragonVale
Detta är ett av de där spelen där man ska bygga upp sitt egna rike, i detta fallet skaman också samla på drakar. Tro mig, det är roligare än det låter och ruskigt beroendeframkallande. Som det ofta är med de här spelen så går det snabbt att bygga och producera grejer i början, men sen tar det längre och längre tid ju mer man spelar. Men samtidigt är det kul att ha sin rutin med att kolla till sitt rike och sina drakar lite då och då under dagens gång. DragonVale är så pass omtyckt att det till och med harett eget wikipedia!

Tips 5: Game Dev Tycoon
I detta spelet ska man försöka driva ett kontor för spelutvecklare på 80-talet. Allt är typ som Zoo Tycoon (som jag alltid älskat!) med väldigt charmig grafik. Här gäller det att vara smart i sina strategier så att man får sin business i rullning, Sen så måste man också forska fram ny spännande teknik så att man håller spelarnas intresse uppe.

har ni några roliga speltips?

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.