Missförstånd Om C9

I förra veckan och veckan innan dess så körde jag ett C9 program. De flesta har hört talas om det, likaså jag innan jag körde, men Gud så fel inställning och info man har om programmet. Det är en del saker som jag vill klargöra. Dessa statements nedan bygger på mina egna tankar kring C9 innan jag köpte och körde det och det är även tankar som jag hör från mina vänner och folk runtomkring, alltså är det en felbedömning som är ganska markant.

 • C9 är INTE en detox. Detta var jag helt inställd på att den var. Jag trodde att den praktiskt taget gick ut på att dricka lite aloe vera, svälja några piller och dricka shakes. Gud så fel det är. SANNING: Förutom de första två dagarna så äter man ett lagat mål mat om dagen (600kcal) till kvällsmat.
 • C9 är en svältdiet och därför går man ner så mycket i cm och vikt. Också helt fel. SANNING: Förutom de tillåtna shakesen, fibrerna och målet mat per dag, så finns det en fri lista på både grönsaker och frukt som man kan äta av när man blir hungrig under dagen.
 • C9 är farlig för kroppen. SANNING: Jag är ingen läkare, men jag tycker att använder man sin hjärna och tänker på hur många år detta program har sålts i Sverige och det är tillåtet så är det inte farligt för då hade det blivit förbjudet. Allt som ingår i programmet är naturliga ingredienser och alla finns att läsa på Forevers produkter, dvs inga dolda/hemliga ingredienser.
 • C9 är en ren detox/diet. SANNING: C9 är så mycket mer än så, det är en vägledning för att ändra dina hälsovanor, häftet man får med som följer en dag för dag, ger en tips etc. Därtill så ingår det 30min träning varje dag som också beskrivs i häftet. C9 är en kickstart, ingen diet eller detox!

Sist, men inte minst så har jag inget med försäljning av dessa produkter att göra, jag är ingen Forever representant och har inga boxar som jag vill sälja till er, utan detta inlägg är helt enkelt något jag ville skriva för att ge rätt information, något som jag inte “fick” när jag sökte på C9 innan. Tycker inte att det står ordentligt förklarat någonstans och de bloggare som kört programmen har visat resultat, men inte förklarat programmet rätt enligt mig då jag när jag träffade Jenny för att skaffa mn box först insåg att det varken var en detox jag skulle köra eller en svältdiet.

Är ni intresserade av att köra eller få mer info så kan ni nå Jenny på hennes mail jenny_e85@hotmail.com

Webshopen

Och såklart kommer mina resultat också upp 🙂14467007_10155310355829129_619057754_o

Share

3 reaktion på “Missförstånd Om C9

 1. Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

  Älskar Forever’s produkter (själv återförsäljare)
  Och som du nämner i en punkt – hade det inte varit tillåtet hade det inte fått säljas! Företaget har funnits i över 40 år i USA, där om något borde det isf inte ha fått säljas, då dem har galet hårda krav på företagen där.

  Svara
 2. Dynamit

  Ok, så du anser det vara naturligt att dricka svartmögel? För det har tillverkarna stoppat i aloe veran. Totalt jävla onödigt. Skulle aldrig få för mig att göra en sådan diet, bara för tjockisar som är ute efter snabba resultat. Ät rätt och rör på dig så ska du se att dina kilo försvinner.

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   svartmögel? var har du läst det?

   tjockisar elelr ej, alla är vi inte likadana. Jag vill se resultat snabbt sen kan jag hålla det. ett långdraget program med långsam viktminskning är inte för alla.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.