10 Sätt Att Bli Mer Attraktiv

Oavsett om du tror på ödet eller kärlek vid första ögonkastet så går det inte att snacka bort att utsidan spelar roll. Som det gamla ordspråket säger så ger utsidan insidan en chans.

1. Ett självsäkert kroppsspråk. Att vara självsäker är ett tips vi ofta får, men det kan vara lättare sagt än gjort. Fake it til you make it. Slappna av, le stort och sträcka på dig!

2. Leendet. Oavsett om du möter en vän eller en ny bekantskap så blir du antagligen mer sugen på att prata med personen om denne ger dig ett leende och faktiskt ser ut att vara glad över att träffa dig också.

3. Håll ögonkontakt. Undersökningar av kroppsspråk har visat att vi är bra på att se en person i ögonen när denne talar, men att vi omedvetet tittar bort när vi själva tar ton.

4. Visualisera dig attraktiv. Det låter kanske lite flummigt, men inget ont i det. Det fungerar på samma sätt som när du visualiserar ditt slutgiltiga mål, vilket kan hjälpa dig att nå framgång i livet när du tydligt ser vart du vill nå.

Kärlek

5. Håll en hälsosam vikt. Vad som är rätt för dig bestämmer du själv. Skönhet är subjektivt och alla gillar olika. En person som mår bra i sig själv utstrålar hälsa och välmående.

6. Våga! Många drömmer fortfarande om den där personen de byter blickar med på tåget eller caféet ska våga sig fram med ett nedskrivet telefonnummer…

7. Se välvårdad ut. Se över garderoben, kamma dig och borsta tänderna. 

8. Hitta en doft du trivs i. Luktsinnet spelar stor roll när vi väljer en partner.

9. Ha glimten i ögat! Vi attraheras ofta av människor med utstrålning och som vi kan prata och skratta med.

10. Älska dig själv! Eller jobba på det åtminstone. Om du inte tror att du är värd kärlek, varför ska någon annan tro det?

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Enjoy this blog? Please spread the word :)