Vi Går i Husdrömmar

Jag har hela mitt liv tyckt att vi bott litet…alltid. Egentligen stämmer det inte, en lägenhet på 3 rom på 90kvm är inte speciellt litet för 3 personer, men för mig har drömmen alltid varit stora ytor, typ en USA-dröm, size does matter.

Nu när E snart äntligen är här så blir det direkt dags att sälja min lägenhet, jag tycker den är liten för en person och mina kläder får alldeles för lite plats 😀 Så 2 personer kommer vara långt ifrån idealet. Har kollat online på lägenheter, men sakta insett att en villa nog blir ett bättre val, prismässigt… För vad jag vill ha i storlek och location, då är hyran så pass hög + priset på lägenhet att man får mycket mer villa för pengarna.

Drömhuset då? Minst 150kvm (ja, skulle jag få välja så minst 300kvm egentligen, men det får vi jobba upp oss till först) och troligtvis kommer vi att göra en ganska major ombyggnad, jag är ju lite av en perfektionist som ska ha allt precis som jag vill ha det (min lägenhet nu, var ju bara betonggolv och betongväggar efter knappt en vecka). Garage är ett måste där bilarna får plats, det är ju inte precis sommar så länge i detta land och finns det något värre än att skrapa rutor eller hoppa in i en iskall bil? Walk-in closet i kombination med ett STORT master bedroom, minst 2 badrum och ett gäst WC. Som ni förstår, jag behöver yta.

xoxo,

Vicky

Share

2 reaktion på “Vi Går i Husdrömmar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.