Nu Har Jag Fått En Ny Bil

Don’t get me wrong, jag älskar min Porsche Cayenne, men vi behöver ha en bil här nere i Turkiet också. Bensinen här är svindyr och att dels köra ner Cayennen och sedan hålla på att tanka den här nere är inte speciellt ekonomiskt, så min pappa fick i uppdrag att leta upp en ny bil att köpa till mig som han kunde köra ner till mig. Och efter 2 månader hittade han en.  Självklart fick han ganska klara instruktioner om vad det skulle vara.

Så nu hoppas vi att han kan köra ner den de kommande 10 dagarna. Blev en Mercedes C-klass 220cdi.

Ni som undrar varför vi inte köper en här nere, det är för att det läggs på så mycket skatt på bilarna här att vi skulle behöva beta ungefär 2,5 gånger så mycket för samma bil här nere.

xoxo,

Vicky

Share

5 reaktion på “Nu Har Jag Fått En Ny Bil

 1. Annelie

  Men får du verkligen köra en svensk reggad bil i Turkiet utan att regga om den? Får man ju inte ens göra i EU. Jag fick lov att regga om min och det var svindyrt.

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   2 års tid gäller i Turkiet innan du måste regga om den/köra ut bilen ur landet. Och det får du göra i EU också. Jag är ju skriven i Sverige, Du kan ju inte regga en bil någonstans där du inte är skriven 🙂 Var samma när jag bodde i Innsbruck, hade ju mina svenska bilar där nere 🙂

   Svara
  2. Vicktoria Inläggsförfattare

   sen så hur som helst så står pappa som ägare på bilen så har egentligen inget med mig att göra och den är reggad i Polen då försäkring och skatt är mycket billigare 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.