När Man Är Slut Som Människa

Livet må vara en dans på rosor… vet inte för vem, men det finns säkert de som känner så. Så har inte direkt min senaste vecka varit. Jag känner mig helt färdig med livet… Slut, finito, over… Ni vet när det känns som om man inte har mer att ge och man inte ens vill vakna.

Don’t worry, jag pratar absolut inte om något hemskt som att “avluta livet” eller så, skulle aldrig få det för mig, men jag känner mig bara slut i rutan. Hjälplös och handikappad att agera. Wiped Out.

Vädret gör det inte bättre, har varit alldeles för kallt för min smak mec knappa 10 grader, emn som jag skrev i posten igår, så är det på G att vända. Redan idag är det alldeles för varmt för min lättvikts dunjacka.

Därför har bloggningen de senaste dagarna också sviktat lite, för jag har helt enkelt inte orkat, inte orkat öppna datorn och inte orkat “bråka med internet”.

xoxo,

Vicky

Share

En reaktion på “När Man Är Slut Som Människa

 1. Anna Malmberg

  Ah vad trist 🙁 Sorry,nu kommer du sakert bli arg pa mig for att jag skriver det har men du maste tanka pa dig sjalv lite ocksa vannen..Du ar duktig som har manga bollar i luften som jobbar och driver din egen blogg,lyx loppis osv Du reser fram och tillbaka osv..
  MEN jag tycker att du fortjanar ocksa ‘me time’ och att ta det lugnt i nagra veckor.Att ladda upp dig och bara fa zona ut,om du forstar vad jag menar 🙂

  Jag sager inte sa for att vara tjatig men det hande mig och jag sket i signalerna som kroppen gav mig och det gick illa for mig.

  Sa ta hand om dig,vannen xo

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.