När Livsgnistan Är Borta…

Som ni sett så har bloggadet varit allt annat än på topp sedan “beskedet” i december. Samtidigt som jag har “hållit modet uppe” så var det rent ut sagt som om mattan drogs undan under fötterna, när man var längst upp i skyskrapan, och man hamnade i källaren. Alla planer man hade gjort upp för de kommande 2 åren gick helt plötsligt upp i rök nästan. Nej, inte bara pausade, utan man får helt enkelt början om helt från början när vi är tillbaka.

Trots att allt är “fantastiskt” och det är uppemot 25 grader ute, så har jag bara varit utloggad. Även om jag på kvällen känt att “ja, imorgon kör vi” så har morgonen kommit och den lilla gnistan har varit borta. Jag har helt enkelt satt hela mig själv på paus, som om världen står still. På ett sätt är det kanske en depression, ingen djup och direkt förströrande, men dock svårhanterlig i den mån att man ska ta sig ut ur den.

Orken finns verkligen inte, inte till att göra något, varken med mig själv eller med andra. Att skriva ett inlägg har känts som ett maratonlopp som jag inte orkar ta mig till starten på…

MEN… det känns som det vänder nu. Man kommer till en punkt där man inser att nu får det vara nog, livet står nte still och man får göra det bästa av situationen som ligger framför en. Så nu känns det som om jag är på väg tillbaka och då även med ett ordentligt bloggande. Tack alla fina som kikat in här trots de få inläggen, men det blir en bättring och en vidareutveckling är på G. Kärlek till Er Alla!

xoxo,

Vicky

Share

4 reaktion på “När Livsgnistan Är Borta…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.