Mina Resultat Efter C9 + utvärdering

Som ni kunnat läsa om innan så körde jag ett C9 program och nu tänkte jag berätta om mina resultat samt vad jag tyckte om det.

Först och främst tänkte jag börja med “sakerna man äter/tar”. Aloe Veran är inte så hemskt, jag gillar att den är lite syrlig i smaken, dock blev den svårare och svårare att svälja ju fler dagar som gick, inte katastrof elelr så, men det tog emot lite mot slutet. Man sväljer 1,2dl direkt på morgonen på tom mage, så det kan vara det som gör det också. Forever Therm tabletterna som bl.a. innehåller koffein tyckte jag var jättebra, jag är ju en person som nästan tar en Red Bull från kylen innan jag öpnnat ögonen, men detta supplement tyckte jag gjorde riktigt bra ifrån sig för bl.a. energin. Därefter kommer vaniljshaken, jag mixade min med osötad mandelmjölk och isbitar. Jag tycker shaken är riktigt god och längtade typ tills det var dags att dricka den. Fiber pulvret är typ smaklöst, så jag blandade det med te.

Mina resultat då, är jag nöjd? Jag måste säga att först var jag lite besviken, jag har sett många fått mycket större minskning än jag fick, speciellt runt höften som jag helst ville se stor minskning på, men när jag tittar på helhetsresultatet så är det riktigt bra på endast 9 dagar. Vad jag tycker är bäst är dock att det blev en bra kickstart, speciellt för hjärnan att tänka mer hälsosamt och ändra sina vanor. Så överlag är jag jättenöjd med C9 och kan verkligen rekommendera alla att köra ett sådant program för att få sig en ordentlig kickstart till förändring, ni kommer inte ångra er.

Mina resultat i siffror:

  • Bröst: -7cm
  • Armar: -1,5cm
  • Midja: -6,5cm
  • Höft: -3cm
  • Lår: -2cm
  • Vad: -1cm
  • Vikt: -2,7kg

Sammanlagt minskning runt hela kroppen: -21cm (-25,5cm om man räknar 2 x arm/ben/vad)

Slutlig utvärdering:

Som sagt så är jag riktigt nöjd, jag mådde bra under hela programmet, tyckte inte det var speciellt svårt med maten och att man skulle känna sig hungrig, inte ens de första två dagarna, dock var dag 2 värre än dag 1. Jag är faktiskt så taggad av att tänka hälsosammare nu att jag tänkte köra en omgång med C9 till, d.v.s. 9 dagar till för att förbättra resultatet ännu mer.

Det enda negativa för mig är att jag hade ganska ont i magen, men jag var inte trött, kände mig faktiskt .to.m. pigg, inget sötsug och som sagt en hälsosammare inställning.

Vill ni köra ett program så kan ni kontakta fantastiska Jenny som hjälpte mig mycket 🙂 jenny_e85@hotmail.com

Webshopen

12407290_763116623832923_802270553_n

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.