Min Bikini-kropp – Den Nakna Sanningen

Hur ofta som helst får jag höra hur bra och modig jag är som visar upp mig i bloggen, som springer runt i cropped tops och bara lever livet fast jag inte är en size 0. Hur kul folk tycker det är och hur de själva aldrig hade vågat göra det, eller hur coolt de tycker det är.

På stranden springer jag runt i minimala bikinis, på semestern är et bara stringbikinis som gäller och sen ska de täcka så inte som möjligt. Jag skäms inte över min kropp, den är som den är. Kan jag göra den bättre? Absolut, jag kan träna mycket mer och äta 400kcal om dagen och bli en size zero, men to be completely honest så är jag för lat för det. Jag blir en maniac när jag gör något, antingen är jag på gymmet 6 dagar i veckan, minst 3 timmar varje gång, eller så går jag inte alls. Jag är en person som inte kan göra något lagom, all in or no go.

Iaf this is me, jag ahr alldele för tjocka innerlår och det spelar ingen roll om jag går upp eller ner i vikt, de försvinner inte, och jag har testat typ alla möjliga metoder, dem f*cking bullarna stannar kvar. På utsidan har jag typ ingenting. Så det är väl bara att inse att det får bli en plastikkirurg som får ta sig an att punktfettsuga. Jag är dokc rädd att det blir ojämt och därför har jag inte gjort det än… Låren är en del av mig som jag verkligen har komplex för – ja även om jag springer runt i minimala bikinis, för man måste fortfarande leva livet och göra det bästa av det man har.

Iaf here you got it. No makeup, no nothing.IMG_2819 IMG_2821

xoxo,

Vicky

Share

7 reaktion på “Min Bikini-kropp – Den Nakna Sanningen

 1. Emma - På Smällen!

  Jag ver hur det känns det där med att ha lår. Jag har också lår som aldrig vill försvinna, spelar ingen roll hur mycket kag går ner i vikt, låren sitter alltid där dom är. Visst kan dom bli en aning mindre, men dom är alltid det största på min kropp ändå och dom är det enda jag har komplex för. Men inte gömmer jag mig i vassen för det. Jag använder helst hipster-Trosa eller stringbikni. Men jag gillar inte dom där bikinisarna som är halvsmå. Antingen ska den va liten eller stor inte mittemellan haha 🙂

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   tror vi har det där med stringbikini mycket från Brasilien också 🙂 Ja, jag personligen gillar antingen knytbikini som den på bilden, eller stringbikini, trivs inte med hipster då mina “bullar” på låren alltid får de att glida upp och se kontigt ut eller bara se nnu större ut :/

   Svara
 2. Anna Malmberg

  Du ar sa vacker och din kropp ar sa fin.
  Size zero,curvy,plus size….Alla ar vi vackra 🙂
  Jag ska skriva ett inlagg inspirerad av dig 😉 Jag hor av mig nar jag har lagt upp den.
  Kram <3 :*

  Svara
 3. Maja

  Vet du; jag tror att man ser sig själv med HELT andra ögon än vad omvärlden gör. Jag tittar på din bild och tänker “Jaha. Men hon var ju inte speciellt stor.”

  Du framför det nästan som att du själv tycker att du är mer än dubbelt så stor som du enligt bilden ser ut att vara. Vilket är väldigt tråkigt.

  Jag vet hur det är att inte vara nöjd med sin kropp. Men jag vill inte slava efter dieter och dylikt. Jag satsar på en långsiktig viktminskning – huvudsaken är att jag mår bra på insidan. Jag kämpar med känslor av att folk stirrar varje dag. Det förstör så otroligt mycket. Och när jag ser bilder på mig själv så kan jag tänka “Jaha. Oj. Jag kanske har överdrivit min kroppstorlek när jag har tänkt på hur den ser ut…”

  Jag vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget, haha. Men jag kände att jag behövde skriva något.
  Hur som helst. Jag tyckte att det var en fin bild, och någonting säger mig att du ser dig själv ganska nedvärderande. Sluta med det! Försök iaf. Man ska ha lite kurvor, haha.

  Tycker du gör alldeles rätt i att visa upp dig i bikini. Du passar i det, and that’s it!

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   hej!
   absolut är det så att vi ser oss med andra ögon. Vad jag ville få fram med inlägget är att jag är en bra bit över normal, överviktig, men bara för att man inte är en perfekt size 0, 2 eller 4, så kan man ändå stå för den kropp man har och försöka göra det bästa av det. Att man borde vara nöjd med det man har även om man strävar mot något bättre.

   Jag tycker inte att jag ser mig själv nervärderande, men jag ser till fakta jag är tjock, jag kan tycka att det blir lite tvärtom mot vad du säger att folk som är överviktiga inte inser fakta utan ser sig själv som “normala”. Man ska absolut trivas med den man är och sin kropp, men jag tycker också det är viktigt att man samtidigt ser till verkligheten att är man överviktig så är man, även om man trivs med det 🙂

   ha en fin helg!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.