Malmö Live-invigningen BILDBOMB

Jag skäms som inte postat fotona från den fantastiska invigningen av Malmö Live än. Micael Bindefeld och hans team gjorde ett fenomenalt jobb från början till slut. Har innan fått frågor om hur man visste om denna tillställning. Det var invites only via Micael Bindefeld iaf för oss som fick gå på hela spektaklet, dvs inklusive koncerten. Insläppet för första “gänget” var kl. 18.00 koncerten började 19.15 sedan körde de nästa insläpp för fler inbjudna klockan 19.30.

Jag var där från början och fick den fantastiska möjligheten att se hela koncerten med Måns Zelmerlöw som konfrencier. Hela koncerthallen lyfte när han kom in och sjöng Heroes.

Blev inte många bilder, som ni kanske förstår så var det en tillställning helt utan press och fotografer (efter koncerten dvs efterfesten som pågick in på småtimmarna), och det sista man tänker på då är att fota. Men här kommer en mindre bildbomb iaf.

with the man himself som också slappnade av på efterfesten 🙂 IMG_2346innan koncertenIMG_2349kvällens outfit: klänningen är från något fransk syhus, pumps: Michael KorsIMG_2376småtimmarna…med fina Malin & JennieIMG_2370med fina Goran 🙂IMG_2369Malin & ChristinaIMG_2365Christer Björkman in the house…enda “kändisfotot” jag tog…nästan så jag skämdes…lolIMG_2356IMG_2162koncerthallenIMG_2165Måns in the house!!!IMG_2167Ola Salo tog också plats på scen!

IMG_2175   supercoolt dansframträdande IMG_2176Timbuktu fick alla att dansa!IMG_2184välkomna in till den fantastiska efterfesten. Ett av 4 buffé-bord. förutom de öppna barerna

Fest när den är som bäst!

Clarion Malmö Live Hotell & Congress är verkligen ett enastående bygge, med fantastiska lokaler som gör att Malmö’s möjligheter bara skjuter i höjden.

Och varför jag inte har något foto som många andra från “svarta mattan”? Jo, för de som var inbjudna i första ledet som fick gå på koncerten, då var det en massa press och fotografer som fotograferade, tv var på plats, så det var inte bara att ställa sig och be någon ta en massa foton för bloggen som de som endast var inbjudna till de senare festligheterna kunde. Yes, det gäller att vara på rätt sida om repet…if you know what I mean…

xoxo,

Vicky


Share

2 reaktion på “Malmö Live-invigningen BILDBOMB

    1. Vicktoria Inläggsförfattare

      hehe…you’re not the only one 😉 Fick ta en del heat efter att jag valt min +1 som fick följa med…hehe..

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.