Jag Har Ett Nytt Ögongodis Som Jag Vill Ha!

Jag är en person som tröttnar väldigt snabbt på saker och ting. Jag är typ glad och excited över något i 10 minuter, sen är det bra. Det är “jakten” som är kul, när man väl uppnår målet blir det liksom done. Så efter knappa 2 år så har jag ett nytt ögongodis som jag vill ha. Nu pratar jag om min Porsche Cayenne som jag fick efter typ 8 års tjatande i Maj 2014.

To be honest så var jag inte speciellt excited redan när jag körde hem den från Falkenberg, jag hade den redan ju. Nu har jag siktet inställt på ett nytt mål, nej obviously tänker jag inte byta ner mig, det ska fortfarande vara en Porsche, men nu har jag mitt nya ögongodis i sikte; Porshe Macan S, modellen kom ut så sent som 2014, så som ni förstår är den inte helt billig, men lite viftande med ögonfransarna inför papsen och den rena fakta att han måste ha saknat mig nu när jag bott i Turkiet ett tag borde väl göra sitt?

Och nej, jag har inte det minsta dåligt samvete över att jag inte köper mina bilar själv (fast med Cayenne:n betalade jag faktiskt 2/3 delar själv – inklusive Qashqaien som byttes in).

I vanliga fall är jag helt kär i de svarta, stilrena. Och vita är jättefina också, men det är bara att inse att i Sverige så håller de inte sig vita speciellt länge… Men just med denna Macan S så är jag lite eller mycket småkär i den blå <3

xoxo,

Vicky

Share

En reaktion på “Jag Har Ett Nytt Ögongodis Som Jag Vill Ha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.