Hej Urinvägsinfektion…

Ja, jag har varit lyckligt lottad för länge. Minns typ inte när jag hade urinvägsinfektion sist och jag är en peson som får det typ av allt. Och när man fött barn så är man extra känslig för bakterier, så det var bara att vänta in helvetet…och ikväll kom den där kliande, svidande känslan, inget snack om saken vad det var. Jag har ju alltid urinvägsinfektions tabletter hemma, speciellt då jag får det så ofta och jag skulle aldrig bege mig ut och resa utan.

Så ikväll var det bara att svälja ett piller, dricka ett stort glas tranbärsjuice (finns också alltid här hemma) och sätta sig på toaletten i 30min eller nåt. Jag hatar verkligen känslan, det är så obehagligt, men det bästa sättet är verkligen att tömma blåsan helt, därefter dricka mycket, helst tranbärsjuice och därefter knipa. Jag brukar sätta en 30minuters gräns som jag inte får lov att gå på toaletten på och under denna tid så försöker jag samtidigt dricka så myckt tranbärsjuice som möjligt.

30 min må inte låta som lång tid, men tro mig jag tittar på klockan var 5:e minut och det finns inget som jag hellre vill än att springa på toaletten. Men efter ca 25 minuter så blir det bättre, tabletten börjar verka och den obehagliga känslan försvinner sakta, men säkert.

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.