En tjuv kunde ha tagit sig in i min lägenhet i natt!

Igårkväll när jag kom hem vid halv 11 på kvällen så hade jag onda aningar när jag såg att vaktmästarkontoret på bottenvåningen var tänkt, fönstret öppet och det såg ut som en röra på golvet med en borrmaskin liggande osv. Så jag gick hem och ringde till Breida Blick Förvaltning som har hand om bostadsrätterna hos oss, jag sa att jag trodde att det varit ett inbrott. De sa att de skulle skicka en väktare som skulle ta sig en titt. Så jag hoppar in i duschen. När jag sen ska lägga mig så ser jag att jag har två missade samtal strax innan midnatt från ett mobilnummer, kollade upp det och såg att det var från Breidablick i morse.

I morse blir jag också väckt av att det ringer på dörren, har ju arbetare som drar nya vattenledningar i badrum och kök justnu, men de har ju mina nycklar så de ska inte banka och ringa på dörren strax efter 7. Efter ett tag går jag dock upp och öppnar. ÄR då en av killarna som berättar att de haft inbrott där nere och att tjuvarna stal kassaskåpet där även ALLA lägenhetsnycklar fanns, då såklart inklusive min! Det värsta med detta är dock när jag säger till honom att jag anmälde det igår, så säger han att ingen har varit där och att när de kom i morse så fick de ringa Polisen! Dvs jag vet inte vad Breidablick gjorde, men de tog iaf inte hand om problemet det minsta.

Det som är scary med allt detta är att någon inbrotttjuv hade mina hemnycklar under hela natten och hur lätt mom helst skulle kunna ha tagit sig in medan jag sov. Och iom att det är arbetare som hade nycklarna så är de ju numrerade med lägenhetsnummer också! yhhh…  Tänk er när ni sover mtit i natten och någon tar in nyckeln i er dörr och vrider om, ni hör det, men vet att ngen behörig har nycklar till er lägenhet?! Jag hade nog ordagrant bajsat på mig.

Nu sitter jag hemma iaf och väntar på att en låssmed ska dyka upp och byta låsen på min dörr. Så himla dåligt skött av Breidablick!

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.