Det var Jordbävning här i förrigår natt

Jordbävning, visst låter det skrämmande?! I tisdags natt så gick jag och E och sov tidigt, när vi sover så blir jag väckt av en smäll, något som faller ner, en minut senare så skriker E’s bror (han sov hos oss den natten) “Emre!, Emre!” utanför vår sovrums dörr, min man väcks typ inte av någonting, så jag fick stöta till honom lite och säga att hans bror ropar på honom. Han säger något på turkiska varefter E hoppar ur sängen och går bort till fönstret och tittar ut. Jag frågar vad som händer och han säger att hans bror säger att det är jordbävning. “hee, va?! jag känner inget, han kanske drömde en mardröm”. E lägger sig i sängen och vi fortsätter att sova.

Nästa dag så visar det sig att den ena lampan i taket i vardagsrummet började svänga en massa och alla glas och flaskor i köket klirrade, samt det som jag hörde som en smäll var strykbrädan som föll i det andra rummet och det var då som E’s bror kom inspringande till oss. På tv igår kunde man se i nyheterna att jordbävingen hade varit i hela Antalya och att den mest nått upp till en magnitud på 5.21!!! Men ja, jag och E sov oss igenom de skalv som var hos oss och var lyckligt ovetande.

Här står lite mer info om någon vill läsa: http://earthquake-report.com/2015/10/06/strong-earthquake-western-turkey-on-october-6-2015/

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.