Varför jag valde Omorphia 20.0

Jag har haft så sjukt mycket att göra de senaste dagarna, så jag har verkligen inte hunnit skriva ihop något förräns nu. Jag tror att vi alla har något som vi vill ändra på vår kropp, något som vi stör oss sjukt mycket på. För mig är en av dessa saker mina lår, har typ alltid varit. Vet inte om jag skulle kalla det att ha direkta komplex, men hur störigt är det inte när man inte kommer in i typ mer än hälften av jeansen man skulle vilja ha för att de fastnar mitt på låren. Och om man tar någon större storlek så är de superstora i midjan. Så jag googlade runt lite för att se vad som fanns där ute. Omorphia 20.0 är något som jag snubblade över som jag tyckte verkade mest vettigt och skulle passa mig bäst.

Det är alltiså en teknik av fettreducering som hjälper dig att bli av med önskade fettdepåer som kan vara svåra att bli av med, såklart utan några kirurgiska ingrepp. Omorphia 20.0 är en kombination av 5 tekniker: Kavitation, Radiofrekvens, Infrarött ljus, Vakuumassage och Mekanisk massage. Det gör inte ont och varje behandling tar ca 40minuter.

Priserna variera såklart, jag precis som säkert mnga av er tycker priset är viktigt och valde att gå till Nina dels för att hon ligger en bra bit lägre än vad man kan hitta därute. Priserna ligger på mellan 13.500-14.500kr medan Nina tar 9900kr för 10 behandlingar (vad som är bra att de sammarbetar med Medical Finance så man kan ta det på t.ex. 24 månaders räntefri avbetalning, eller t.ex. betala i två omgångar om man önskar). Samtidigt är det jue viktigt att man känner sig säker med stället man går till, och eftersom jag redan kände Cecilia som äger Petrikliniken ihop med Nina så visste jag jue hur det såg ut där och att jag kunde lita på stället.

Vad jag tycker är bra med Nina är att hon inte bara gör behandlingarna utan att hon även om man vill kan göra upp en kostplan till en och peppa en. Sist vi mätte före och efter behandling så minskade mitt ena lår 1-1,5cm vilket är mycket tycker jag då jag bara gör behandlingen på insidan av låret.

För att ge er mer info om Omorphian så kan man göra den på de flesta delar av kroppen, magen är såklart lättast att få riktigt stora resultat på, och på Omorphia’s hemsida kan man läsa om resultat upp till hela 20cm minsking, men precis som Nina sa till mig så är alla behandlingar individuella då vi alla är olika. Nu inför bikinisäsongen så är det väl många som vill forma kroppen lite, få mer uppstramade, smalare armar, bli av med kärlekshandtag eller bli smalare om ryggen. Ingen mår dåligt av lite hjälp på traven kan jag tycka 🙂

 

Behandlingen går till så att man sätter på ultraljudsgelé och börjar arbeta med ett munstycke över det valda området (det gör inte ont). Med hjälp av gelén transporteras ljudvågorna genom huden. Vakuumet i Omorphias handtag suger in vävnaden i en kupa så att ultraljudspulserna endast påverkar den vävnaden som finns i handtaget. Kavitationstekniken i sig innebär att ultraljudet får fettcellerna att vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i cellen. Till följd av detta sprängs fettcellernas ytterhölje (membranet) och fettet hamnar utanför cellerna. Resultatet är hållbart eftersom metoden innebär att fettcellerna helt förstörs. Våra fettceller har ett inbyggt minne, vilket leder till att de normalt strävar efter att återskapa sin tidigare form och storlek. Därför har behandlingar som inte förstör cellerna endast en kortsiktig effekt.

Utanför membranet kan fettet brytas ner på plats till snabb tillgänglig energi, vilken tas upp i blodet och kommer ut den naturliga vägen. Fettet kan också transporteras med lymfvägarna så att det förbränns eller lagras i andra fettceller någon annanstans i kroppen. Om de lagras eller förbränns beror på hormonet insulin. Därför rekommenderar vi alltså våra kunder att minska intaget av snabba kolhydrater i samband med behandling.

Hur många behandlinga som behövs är som sagt individuellt, men ser Nina att resultatet är uppnått på ett område, så behandlar hon ett annat område de resterande gångerna. Sen behöver vissa bara 5 behandlingar, vissa 7,8 och vissa 10. Vi är jue alla olika.

IMG_20140602_100825  IMG_20140602_100842IMG_20140602_100835

Vill ni ha fler info så kan ni fortsätta läsa på Petrikliniken’s hemsida: http://petrikliniken.se/fettreducering/ultraljudfettreducering-omorphia-20-0/

 

Vill ni ringa Nina med några fler frågor, eller tid för en konsultation eller bokning:

Petrikliniken, Kyrkogatan 1, Malmö (precis mellan Petrikyrkan och Stortorget) Nina 070-648 34 00

Såklart kan ni fråga mig också om det är något ni undrar över hur jag känner eller tycker 🙂

xoxo,

Vicky

 

Share

5 reaktion på “Varför jag valde Omorphia 20.0

  1. Pingback: Bli lite smalare

  2. Pingback: live roulette online

  3. Pingback: installment loans online direct lenders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.