Ta Körkort IGEN…

Ja, tyvärr ser det inte bättre ut. Dags att ta körkort igen, så går det ibland… Teoriprov, uppkörning… Ja, lilla Michael Schumacher här… Som tur slipper jag gå på körskola, kolla igenom alla teorirågor gör man ju helst online, hittat Körkortskolan.se som har alla testerna online och de är utformade med över 1000 frågor som kan komma på provet…

Bara skojar..haha.. Fått papper från Transportstyrelsen för nytt körkort, ja så länge har jag haft mitt nu, shit man börjar bli gammal..haha.. Så nä jag har tur att inte behöva göra teorin igen, fast verkar ju ändå mycket lättare nu än när ja tog körkort, då var man tvungen att sitta på körskolan och plugga p deras datorer, nu finns det ju som sagt ställen online där man både har en tidsfrist och ett enkelt sätt att se om man klarar sig på det riktiga teoriprovet.

För vem orkar läsa körkortsteorin i en bok? Jag kan ärligt säga att jag nog inte ens läste 30 sidor i den boken, satt bara och övade på “onlinefrågor” d.v.s. övningstester och klarade enkelt teorin på första försöket. Så enligt mig är det bästa sättet för er som ska ta körkort. Teorifrågor online, för det är sättet som de är ställda på och sättet ni tänker på som ni ser på om ni klarar provet eller ej.

xoxo,

Vicky

 

Share

2 reaktion på “Ta Körkort IGEN…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.