Ögonfransar – vardagslyx så här till hösten

Det gråa kommer och finns det något bättre än att se sig själv i spegeln och typ bli glad över det man ser? Så känns det för mig när jag vaknar på morgonen och ser min pigga blick i spegeln. Ögonfransförlängning enligt mig gör så himla mycket. Tycker att det är den perfekta boosten nu till hösten (och enligt mig hela året). Imorgon ska jag iväg och fylla på mina fransar. Ni som undrar så behöver man fylla på ca 1 gång i månaden. Imorgon kommer det vara nästan en hel månad sedan jag fyllde på sist och som ni ser har jag fortfarande jättemycket fransar kvar och då har jag verkligen svettats och haft mig både på gymmet och på bikram yoga.

ElinStudio B är fantastiskt duktig och använder riktigt bra produkter som håller. Är ni intresserade att boka in en tid så får ni ett helt nytt set för endast 595kr (ordinarie pris 1050kr) om ni nämner mit namn. Enligt mig är detta det bästa stället i Malmö och då har jag varit runt och testat nästat 10 olika ställen. Ligger 5 minuters promenad från Drottningtorget. 040-6083839

 

Jag lägger såklart upp bilder efteråt också 🙂

bild(3)

 

Såhär såg det ut sist Elin fixade till mina fransar efter Turkiet 🙂

xoxo,

Vicky

 

Share

3 reaktion på “Ögonfransar – vardagslyx så här till hösten

  1. Lynsey

    &nrsp; EspenFobnøyd med farten selv Sunset – men det var at jeg var sÃ¥ sliten i musklene at jeg mÃ¥tte bryte økta som ikke var helt bra Kjører jeg heller litt rolig turer fremover.God Helg!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.