Lets make a Sex Tape

bara något man kommer på när man har det tråkigt… eller? Vi var på bio igår och såg Sex Tape med Cameron Diaz och Jason Segel. Hade inte förväntat mig att filmen skulle vara så sjukt rolig. Den är Från 7år, vilket jag tycker att titeln redan inte är, och i första scenen så har de sex, tro mig detta är en film som jag tror att många föräldrar, om de tar emd sina 7-8 åriga barn på kommer skicka in anmälningar mot de som sätter filmgränserna, då det inte handlar om dubbeltolkingar här, utan its sex, och man får se en massa saker. Men som sagt sjukt rolig film som är väl värd att lägga pengarna på.

För att gå till ämnet, sex tape, skulle ni någonsin? Jag tror inte det, jag är jue helt anti ens att skicka foton osv, bara för att det kan komma ut och vem vill ha sina privata delar flygande runt på nätet? Men jag vet, never say never, man vet aldrig när det väl gäller, ibland gör man saker man inte trodde man skulle för att man blir caught in the moment liksom 😉

A married couple wake up to discover that the sex tape they made the evening before has gone missing, leading to a frantic search for its whereabouts.

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.