#IceBucketChallenge

ice bucket challenge turkey side resport

OMG! Ja, tack Bitterblondin för nomineringen, känner verkligen för att få iskallt vatten på mig, men vad gör man inte för forskning  och i detta fall ALS awareness Jag utmanar samtidigt Bloggligan, Emelie WallesO’Dain Rosesamt en liten extra push till Wellington Silva. Isvatten peeps, fuska inte! och/eller sms:a ALS till 72901 – Ni har 24h på er!

The Ice Bucket Challenge, sometimes called the ALS Ice Bucket Challenge, is an activity involving dumping a bucket of ice water on someone’s head to promote awareness of the disease amyotrophic lateral sclerosis (ALS) and encourage donations to research.

[iframe id=”http://p.videofy.me/v/8463752″]

Några av de bästa challengsen tycker jag är:

Cristiano Ronaldo

Taylor Swift & Jaime King

xoxo,

Vicky

Share

9 reaktion på “#IceBucketChallenge

 1. Pingback: Ice Bucket Challenge

 2. Camilla

  För liten bh! Du som påstår ha klass och modemedvetenhet borde undvika såna primitiva missar… Och nej, jag är varken avundsjuk på dig eller på ditt liv:)

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   så liten bh så möjligt så man får så att det täcker så lite som möjligt när man solar. har inget med klass att göra utan helt enkelt ett val jag gör när jag ligger vid poolen.

   Svara
 3. Malin

  Vilken idiotisk kommentar av “camilla”
  Jag reagerade med på bilden, men inte på bikinin (det är ju trots allt en trekantsbikini och den SKA sitta så…) utan på att du vågar visa dig i den. Mina bröst ser ut som dina, lite hängiga så jag vågar inte visa mig i trekantsbikini. Men mina bilringar vågar jag visa upp, tyvärr ej på foto.
  Jag tycker det är bra att du visar en riktig kropp, det är starkt, man ska inte skmmas över sin kropp och folk borde lära sig att alla FAKTISKT ser OLIKA ut. Då hade många människor sluppit komplex .

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   tack för kommentaren Malin. Ja vi ser alla olika ut och ska man leva livet, så får man leva med hur man se ut och göra det bösta av det 🙂

   Svara
 4. Josefine

  Du har verkligen inga “hängpattar” och du har absolut inte en för liten bikini snygging. Klart man tar så lite som möjligt på sig för att få så mycket färg man bara kan. Du har sjukt fin kropp och jag älskar att kunna följa ditt mode då jag inte är en size fucking 0. Synd att folk inte kunde skriva att du är en av de få som faktiskt tar ice bucket på allvar och ber folk donera. De flesta gör de enast för uppmärksamhet! Fina du!

  Svara
  1. Missy

   heidi / Hi Guys, after reading most of the post above they seems to be telling us what are the causes of the wine alglery, but no one seems to be advising how to relief that allergy, coz rite now at this moment my hands n feet r puffy, swollen, red, hot and itchy. any one can tell me how i can make my hands more comfy. Thanks! =)

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.