Hen är en höna

Ja, Hen är med i den svenska ordlistan. Grattis alla feminister eller något. Personligen tyker jag att det är ett av de fånigaste orden jag vet, och skulle aldrig få för mig att använda det, eller jo, “the hen laid some fresh eggs”. Vi är alla en han elelr hon och inte någon jävla pryl sak eller objekt som ska kallas ett hen. När vi tittar på någon, tänker på någon elelr pratar om någon så vet vi väl för i helvete om det är en han eller hon vi pratar om? Det är jue ungefär lika patetiskt som att säga jag ska köpa ett färdmedel till helgen. Du vet väl om det är en bil, en cykel eller båt du tänker köpa. Nä, jag blir riktigt irriterad på sådant här trams, på lagom landet Sverige där allt ska vara så jävla jämställt för annars tar folk illa upp. Nej jag ser inte allt i svart eller vitt, det finsn gråskalor också, svart, vitt och grått, och nej man måste inte välja

 

Yohio är väl eventuellt en hen, men det är väl ine det som man ska använda ordet till egentligen. Bojkott från min sida!

xoxo,

Vicky

Share

3 reaktion på “Hen är en höna

  1. Simon

    Fast ibland vet man inte vilket kön det är man pratar om. “Jag ska till läkaren imorgon. Undra vad hen kommer säga om min böld på knät.” Man vet inte om läkaren är man eller kvinna.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.