Förhållanden är inte alltid en dans på rosor

Även om allt kan verka prima ballerina så är oftast inte förhållanden en dans på rosor. Man kan vara hur flexibel som helst, lätt att ha att göra med, men det dyker upp problem i alla förhållanden. Har man ett ganska perfekt förhållande så kan jag lova er att när det minsta problemet dyker upp så känns det som om det är halva världen. Det är aldrig lätt när det finns känslor inblandade, när personerna som är de två båda är så himla instängda i sin egen värld att de egentligen inte vill dela med sig av vad de känner, inte mer än det nödvändiga, men som i slutändan gör att det bli ännu jobbigare då man får gå runt och undra “what’s the real deal”.

Även om jag vet att vissa saker är perfekta, jag vet att jag kan lita på min intuition till 99,9% och den har inte svikit mig i detta fallet, även när alla andra sa till mig “let it go”, jag litade på min intuition och har fått tillbaka så himla mycket för att jag gjorde det, främst har jag fått tillbaka att jag hade rätt, att min intuition inte svek mig och att vissa saker är värda att kämpa för, att tro på, men främst att jag kan läsa av personen till fullo, oberoende vad so kommer ut ur munnen på denna, eller inte kommer ut så vet jag face to face exakt vad som händer. Men problemen uppstår när den där face to face inte går att få, då kryper sig de små djävularna in i ens hjärna och dissikerar sönder allt. Jag vet att det är osäkerheten som talar och jag vet att ibland kan man inte kräva att någon ska ta bort denna osäkerhet, utan det är något som man själv måste råda bot på, ta hand om.

Även om det ibland känns som om dimman är tät, så vet man att det kommer ljusna upp, det är bara att kämpa mot sina egna demoner. Vi måste alla göra det, speciellt när vi vet att något är så rätt. Precis som det ibland gäller att läsa mellan raderna, så tror jag att det iblnd också handlar om att hoppa över vissa rader som ens hjärna själv skriver till =)xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.