Fixa till bikiniformen?

Så idag var jag iväg hos NinaPetrikliniken för att få min första Omorphia 20 behandling. Omorphia hjälper till att skulpurera kroppen och kan punktförbränna och strama upp där var det behövs, den tar även bort celluliter. Personligen så gör jag mina innerlår (hate them). Omorphia 20.0 består av en kombination mellan 5 tekniker: Kavitation (en teknik som framförallt hjälper dig bli av med oönskade fettdepåer utan kirurgiska ingrepp. Resultatet är hållbart eftersom metoden innebär att fettcellerna helt förstörs.), Radiofrekvens, Infrarött ljus, Vakuumassage och Mekanisk massage. Först börjar man med en sorts handtag som är kavitationen med ultrafrekvensvågor som smäller sönder fettcellerna ihop med ett vakuumsug. Detta känns typ inte alls, man känner bara ett sug, absolut ingen smärta, sen hör man att det surrar lite i öronen. Därefter använde Nina ett annat handtag som med hjälp av infraröttljus, och mekanisk massage värmer upp de sprängda fettcellerna och smälter bort de. Man känner att det blir varmt efter ett tag, men detta gör inte heller ont.

Ska nu gå på 10st behandlingar 2gånger i veckan och hoppas bli av med en hel del runt låren. De flesta områden kan behandlas som mage (det lättaste att bli av med, upp till hela 20cm kan man minska), kärlekshandtag, uppstramning av armar, rygg, lår, uppstramning av ansiktet för att få en fin boost till hyn nu lagom till sommaren. Varje behandlingen tar ca 1h.

 

vill ni läsa mer om hur det går till kan ni göra det HÄR. Kommer såklart hålla er uppdaterade gällande behandlingarna och resultatet 🙂

Tror det är ett perfekt sätt att hjälpa kroppen i bättre form inför sommaren.IMG_3056

xoxo,

Vicky

Share

2 reaktion på “Fixa till bikiniformen?

  1. Pingback: sms tracker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.