Fantastiska Ostron på Drumbar

En skotsk pub mitt på Lilla Torg. Jag blev lika förvånad jag när jag såg att de serverade ostron till förrätt och fantastiska var de också!

Efter whisky-provningen bestämde jag, Anna och hennes respektive, att det nog behövdes lite mat i magen och varför då inte testa stället vi var på?

Som jag nämde ovan var jag helt i extas efter ostronen (nä, inget snusk nu asså), fantastiska är vad jag kan säga det äter jag gärna igen och igen och igen! Till huvudrätt tog jag och Anna och delade på en ryggbiff och en fish & chips. Det första jag blev förvånad över är hur stora portioner man fick, verkligen mat för pengarna. Och sen var ju både köttet och fisken HELT FANTASTISKA! Jag är glad at jag fick upp ögonen för Drumbar, har jue alltid trott att det varit ett litet ställe, men det är stort och jättefint inne när man kommit förbi pub-delen.

IMG_0166 om någon tvivlar på att jag och min PiC har kul när vi är ute ihop..haha... och jag valde of course drottningsätet 😛IMG_0164 IMG_0171 IMG_0175 IMG_0176 IMG_0179 IMG_0180 IMG_0181 IMG_0184xoxo,

Vicky

Share

En reaktion på “Fantastiska Ostron på Drumbar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.