Black on White

Jag har bara sett rena lovord om den svarta masken i bloggar. Vilket tyvärr ofta är fallet när bloggare får testa något och då automatiskt skriver de något bra. Så är inte fallet hos mig, testar jag någon produkt eller liknande så kan ni till 100% vara säkra på att ni kommer få the truth and nothing but the truth av mig. Testade masken ett bra tag sedan och jag var inte alls nöjd måste jag säga. Under denna tiden så gick jag även på AHA-kur behandling på Exuviance, så jag bestämde mig för att ge den en chans till idag, under pausen i fotbolls-VM (Brasilien spelar mot Chile).

Vad gillade jag då inte första gången? För det första så gör det sjukt ont att dra av masken, och detta säger jag som nästan inte har något fjun i ansiktet, men tro mig ALLT hår dras a, typ en vaxning av ansiktet får man…. För min del så var min hy irriterad och röd, varm som satan under resten av kvällen – not OK! Visst det kan ha varit en allergisk reaktion, jag vet inte, då alla andra är “sååå nöjda” med masken (har dock aldrig träffat någon live som testat den).

Resultatet: Dagen efter måste jag dock säga att jo, visst kändes hyn väldigt len, men beror det på att ALL ansiktsbehåring försvann? Nu låter det som om jag ör superhårig, men tror mig, tror inte någon som testat masken inte har haft ont av att ta av den, så är man len och fin p.g.a. verkingen av masken, eller som sagt bara för att allt hår försvinner?

Till maskens försvar måste jag säga att jag kanske inte är målgruppen, jag har en väldigt bra hy (i vanliga fall, och jag går jue regelbundet och gör ansiktsbehandlingar), praktiskt taget inga pormaskar, så kanske på någon som har dålig hy ger den mycket bättre effekt och tar verkligen bort pormaskarna.  IMG_3031 IMG_3033 IMG_3034 IMG_3035 IMG_3036 IMG_3037IMG_3029Någon annan som provat masken?

Ger er besked imorgon om vad jag tyckte andra gången och om jag fick någon annan känsla.

xoxo,

Vicky

 

Share

En reaktion på “Black on White

  1. Pingback: Har du större bröst? Get addicted to this!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.