Jag & Min Fejk Michael Kors Väska

12092179_10154317873819129_1724332285_n

Yes, ni läste rätt. Jag äger en fejk Michael Kors väska. Låter helt sanslöst, för det första så är en Michael Kors väska det sista ni borde se mig med, då jag praktiskt taget hatar dessa väskor som ALLA går med, både fejk och äkta. Varje gång jag lämnat Turkiet så är hela flygplatsen och incheckningen tillbaka till Sverige/Danmark/Norge full med människor med just en MK väska över axeln.

Och därtill jag och fejk, doesn’t go together. Jag har inget emot folk som kör med replikor, jag tycker dock personligen för mig själv köper jag hellre en begagnat äkta väska eller en väska utan märke än en kopia.

Nu är vi dock i Turkiet och jag som har så många prylar hemma redan, när jag packade för att komma hit så tänkte jag inte använda min baggagevikt till att stoppa ner stora väskor, så en av de första sakerna jag gjorde när jag kom hit var att köpa en Michael Kors för 20€, perfekt för att slänga ner skolböcker i och sen när jag kommer till Sverige så säljer jag den. Folk är som galna i MK-replikor om man står på loppis etc. Har sett folk som sålt nya replikor för 600kr för en väska som den jag köpte. Så jag är smart och ekonomisk 😛


@vicktoriamurawska

xoxo,
Vicky

Share

2 reaktion på “Jag & Min Fejk Michael Kors Väska

    1. Vicktoria Inläggsförfattare

      hej Henrik! tack för din kommenatr, jag är dock sp upptagen man kan bli 🙂 ha en fin vecka! och kika gärna in igen =)

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.