Snabbt & Enkelt Dessert-tips

Jag hatar att laga mat typ…om det inte är så att vi ska ha folk över på middag för då tycker jag det är kul. 3-rätters är nästan alltid ett måste med en förrätt, huvudrätt och efterrätt. Är det något jag försöker “fuska” på, elelr göra lättare så brukar det vara just efterrätten. Jag brukar föredra att ha något så antingen kan göras klart innan och helst som går relativt fort att fixa, SAMTIDIGT som det ska vara lite “fint” och gott.

Upptäckte denna enkla dessert först hos Kaffehörnan och köpte hem den bara för att testa och jag blev ganska frälst faktiskt. Den känns väldigt lyxig, samtidigt som den är så lätt. Nu hade jag inte något hemma när jag gjorde den att “smycka” med, men tänk er hur lätt man kan variera den och få den riktigt snygg med lite bär, eller hyvlad choklad på toppen.

Det är alltså Kockens vit chokladmousse som har små bitar av vit choklad i sig. Det enda man behöver för att göra 4 portioner är 2,5dl mjölk förutom paketet (som kostar under 20kr). Man får 4st ganska generösa portioner, de är inte stora, men absolut helt godkända utan att man måste skämmas 😉

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.