Elektronik Som Guldkorn i Hemmet

Ännu en inredningspost… Denna gång dock inte att klaga på vad som finns, utan helt enkelt nämna en del elektronik som jag vill inhandla för att ha hemma. Ju äldre jag har blivit ju mer har jag personligen förändrats. Just nu är jag i det stadie att jag hellre väntar lite på att köpa det jag verkligen vill ha, än att bara köpa något billigt och allt på en och samma gång.

Så just nu har jag en hel del saker på önskelistan och vi kan väl börja med köket:

Först vill jag inköpa en Kitchen Aid, har dock lite problem med i vilken färg. Jag gillar våra rosa detaljer i köket, men tänk så vill jag inte ha det rosa längre, vad gör man då? Är det bättre att gå neutralt? Kan även säga att detta med rosa i köket kom väldigt nyligen, vi har köpt in helt nya granitpannor och de är rosa, inget direkt jag egentligen tänkte på att ha i köket, det är ju pannor och kastruller, men sen har jag ju sett SMEG produkter i just rosa, och då jag är trött på vår Russell Hobbs Mini vattenkokare och SMEG har en, så började jag fundera på att köra på det temat. Men det betyder också att vi borde köpa en “Kitchen Aid” matberedare från SMEG. Har inte bestämt mig där än asså.

Upptäckte att det finns en rosa Kitchen Aid i samma färg, så…

Därefter lampor, vi har lampor i alla rum nu, förutom vårt sovrum där jag vill köpa en EOS fjäderlampa i vitt. I kök och vardagsrum är det nästintill klart, men hade gärna köpt en lampa att ha precis vid fönstret, funderat på denna från By Rydens, men vet inte än. Sen hade jag gärna bytt ut den lampan vi redan har i köket (which I also love btw) till en annan från By Rydéns, men det är mycket pengar ihop så det är väl bara att vinna på lotto eller som spel ComeOn, eller något annat om jag ska göra alla dessa byten...haha..

I Elle’s rum har vi en taklampa som skiftar färg, men funderar på att köpa en luftballong-lampa just för att jag tycker det ger en helhetskänsla av ett barnrum 🙂 Någon av er som har det? Är de praktiska, eller ger de inget ljus alls? Jabadabadoo har en billig som jag funderar påatt beställa bara för att testa 🙂

Sen de “stora” grejjerna är såklart en ny Samsung Curve minst 52″ tv och en blu-ray & dvd spelare. Men det får vänta till det kommer något riktigt bra erbjudande på det jag vill ha för runt 20 papp är inte något jag känner för att lägga på en tv-just nu 🙂

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.