Att Lösa De Sista Inredningsdetaljerna

i samarbete med Lamp24.se

Trots att vi har bott i vår lägenhet i ett par månader nu (sedan i april mer exakt), så är vi faktiskt inte helt klara med all inredning än. Jag är en person som, ja gillar att ha saker och ting klara fort, men samtidigt så är det viktigt för mig att få det exakt som jag vill ha det och hittar jag då inte den exakta saken som jag önskar, eller lösningen så väntar jag hellre. Nästa “problem” är budget. Min inredning måste absolut inte vara budget, jag blandar gärna billigt med dyrt, men ibland har man helt enkelt inte råd med exakt det man vill ha, eller så är man inte villig att lägga de pengarna det kostar och då istället för att köpa något jag inte är nöjd med, så väntar jag hellre tills jag hittar någon som jag gillar och duger istället.

En sak som vi verkligen inte är klara med i lägenheten är belysning. Då vi bor i hyreslägenhet nu (så himla jobbigt när man alltid haft egen bostadsrätt och kunnat göra vad man vill), så “måste” man använda det som finns gjort, och då t.ex i vardagsrummet så är taklamputtagen inte alls placerade där var jag skulle vilja ha mina lampor så att det skulle bli exakt som jag vill ha det. Det finns så sjukt mycket snygg belysning att välja på till vardagsrum, i alla möjliga prisklasser. Både som taklampor, golvlampor och lampor att ha i fönster eller på möbler. Jag tycker det är grymt snyggt med serier av lampor i ett, något som tyvärr nästan är omöjligt att göra i hyreslägenheter 🙁 Jag menar tänk er ett helt tak fullt av lampor nästan, hur snyggt som helst – något jag såg på Dream Downtown’s hotellrestaurang i New York när vi bodde där – och jag blev helt kär! Just där använde de sig av olika Tom Dixon klot – MAGISKT!

Jag har inte känt till Lamp24.se innan, och jag måste ärligt säga att jag är imponerad av utbudet och mixen på priserna. Har faktiskt själv beställt hem två lampor därifrån precis på deras fantastiska rea (ej sponsrat), så är riktigt nöjd med mina kap, för jag menar, vem älsakar inte att fynda? Speciellt när det kommer till inredning! 🙂

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.