Jag Vill Inte Vara Gravid Längre

Fy fan. Dessa två sista veckor och speciellt denna sista vecka gör verkligen att jag känner att graviditeten inte är det minsta rolig nu och de bra delarna inte tar ut de dåliga.

Vi kan börja med den hemska tröttheten som kom i vecka 32, katastrof. Och som jag nämnt innan så kan jag inte sova “middag” för när jag vaknar mår jag skit, som om jag vore bakis och jag kan inte bli människa igen. Jag må inte vara trött längre, men jag mår skit istället.

Där till har jag fått foglossningskänningar :/ i vänster skinka/höft. Riktigt ont gör det och smärtan är vissa nätter så stor att den väcker mig. Jag smörjer in mig med Voltaren smärtgele, försöker vara utan piller än så länge, men vi får se hur det går.foglossning

I natt slapp jag värken in höften, men mitt knä däremot väckte mig, så jag tror att mina leder är vad som ger mig känningar just nu då de blir mer rörliga. Har ju fram tills nu inte haft några foglossningskänningar alls, tycker verkligen synd om de som har de under större delen av sin graviditet, för fy fan gör det ont.

Och att sova, det gör nu allstå ont att vrida sig. Vaderna gör ont snabbt om man är på benen en längre stund och man känner verkligen hur de växer och blir vätskafyllda och tunga framemot kvällen.

Att Elle sparkar och buffar är mysigt, men nu börjar hon hitta punker som gör ont, typ nerver eller så hon sparkar eller bankar på och även det nyaste är revbenen som får sig ett törn då och då. Men som sagt, detta är inte det jobbiga, utan de övriga sakerna ovan.xoxo,

Vicky

Share

En reaktion på “Jag Vill Inte Vara Gravid Längre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.