The Nerd, The Hoe or the Bitchy Girlfriend?

När man går på en MMA-gala så finns det överlag tre sorters “tjejer” på plats (vi räknar här intemed familjen eller fighters).

The Nerd – tjejen som är klädd i någon fan-t-shirt eller något av MMA/UFC-märkena, hon skriker och blir helt till sig när fightersen kommer, hon tar en massa blider och nästan kissar på sig (antingen av ansträngning eller av lycka) när hon sträcker sig för att lyckas ta på någon av killarna på deras väg ut.

The Hoe – tjejen som är så misplaced, som endast egentligen hade platsat på ett uteställe med sin überkorta klänning (är det verkligen ens en klänning?), brösten upptryckta i ansiktet och halva sminkväskan i ansiktet. Hennes mål är att bli sedd av någon av fightersen (eller iaf någon från deras träningsteam) och bli bjuden med på efterfesten där hennes enda mål är att hamna på toaletten….inte ensam. Då har hennes kväll lyckats.

The Bitchy Girlfriend – tjejen som sitter innanför de röda repen, nerklätt uppklädd, hon är snygg, lagom sminkad, har nästan något upp i vädret och ser sjukt bitchy ut, tjejen som alla lägger märke till, men som ingen vågar approacha, alla vet att hon är tagen. De må inte veta av vem, men den tjejen är upptagen.

Lördagskvällens outfit:

IMG_2266top: Mango, byxor: PiecesIMG_2273skinnjacka: Trouvé, skor: NovitaIMG_2275 IMG_20150516_171527 IMG_20150516_171555örhängen: D&GIMG_20150516_172045 IMG_20150516_172202xoxo,

Vicky


Share

2 reaktion på “The Nerd, The Hoe or the Bitchy Girlfriend?

  1. Annelie

    Hahaha Welcome to the World of Football.

    Jag räknas nog till nörden. Fast jag kissar inte nästan på mig och försöker inte ta på spelarna. Men jag anmäler mig skyldig till att rätt ofta gå dit i matchtröja. Dessutom förstår jag spelet, vilket inte The Hoes och hälften av dom bitchiga girlfriendsen gör.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.