Carin Gerhardsen levererar igen!

Femte boken i Hammarbyserien utläst, Gideons Ring. Ännu en sjukt bra bok av svenska Carin Gerhardsen. Nu när soltimmarna ökar, semester i sikte så kan jag ännu en gång tipsa er om att börja läsa Hammarbyserien, deckare. OCh då kan jag tillägga att jag inte gillar deckare i valiga fall, men dessa böcker drar verkligen in en. Sen har de en handlig som fortsätter genom alla böckerna när det kommer till huvudpersonerna, som gör det ännu mer spännande att ge sig på nästa bok 🙂

En naken ung kvinna springer på en väg i försommarnatten. Morgonen därpå hittar Hammarbypolisen henne utanför pianoteknikern John Gideons dörr på Söder i Stockholm. Men Veronica kan inte berätta vad hon har råkat ut för och varför hon hamnat just där, och John Gideon öppnar inte dörren. Grannarna skvallrar otaliga tjejer som sprungit där genom åren.
Conny Sjöberg och has arbetslag vet inte riktigt vad de ska tro. Och vart har John Gideon tagit vägen? När fallet får sin uppösning visar sig många av deras fördomar komma på skam. Det finns medmänsklighet där man minst anar det. Och hos dem man tror att man kan lita på ibland ett mörker, större än det går att föreställa sig.

Gideons ring är den femte, fristående boken i Carin Gerhardsens succéserie och Hammarbypolisen.

“En spännande pusseldeckare.”
UNT

“Gerhardsen lyckas igen Det här är ännu en mycket bra roman av Carin Gerhardsen. Hon har ett vackert språk och stor känsla för nyanser.”
Gefle Dagblad

xoxo,
Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.