Patetiska Människor – Så Mycket Hat Out There

Jag kan inte annat än skratta åt negativa kommentarer som inte har den minsta substans. folk som gömmer sig bakom en datorskärm och känner sig bättre genom att försöka trycka ner andra. Jag tycker verkligen synd om sådana människor, de har högst troligt väldigt dåligt självförtroende, söker väldigt mycket bekräftelse och till 99,9% är de olyckliga själar.

Jag bryr mig inte om negativa kommentarer där något har substans. “vilken ful outfit du har” eller “vilken ful bil” etc. Sen tycker jag iofs har du inget snällt att säga så kan du ju vara tyst, men alla är vi olika. Har läst så mycket på senaste just om sk “nätmobbing” hos mina bloggvänner och själv fått min share del.

Först tänkte jag nämna en hater till Emelie: Johanna Lindberg som hon heter på FB. Hon följer alltså Emelie på hennes page och lämnar bl.a. en kommentar där “Är detta sidan där man namnger söner Winston? hahhahahahahaahaha”- jag tyckte kommentaren var patetisk och att tjejen verkar ha problem jag menar vem går på och skrattar åt namn som någon har gett sitt barn, och speciellt ett så “normalt” namn som Winston. Får då till svar: “jag kan inte komma på ett enda. Dina föräldrar verkar dock ha haft stora problem med att stava förnamn.” – obviously stora problem och en tragisk människa, som jag tycker synd om. Hon fortsätter ” det behöver du absolut inte göra. Jag har det jättebra på alla sätt och dessutom har jag ett rättstavat namn. Men tack för omtanken.” – Jag svarade inget på detta, finns ingen mening. Kunde dock ha svarat att jag hon må ha en “Svenssson”-namn, men något åt hennes missbildade ansikte som ser ut som LA-plastkkirrurgernas program bild Botched, kommer hon få lägga mycket pengar på att justera. Jag skrev dock inte detta som sagt. Sen ser hon lite efterbilven ut på sina bilder, men vad vet jag jag har ett felstavat förnamn...haha…

Sen har vi Petra, som blir kallad dålig mamma för att hon vill träna och ha egentid. Hon borde fundera över varför hon skaffade barn tyckte någon och fortsatte på detta spår. – tycker det är ännu en gång patetisk att “svenskar” alltid ska lägga sig i andras liv, bry er om ett eget och sluta “döma” folk som beter sig normalt. Vill du vara en avdankad fet mamma, med otvättat hår, och som mannen troligtvis redan har lämnat eller är otrogen mot där det enda du bryr dig om är dina barn (som för övrigt skäms över dig och absolut inte vill att någon av deras vänner eller vänners familj ska se dig), so be my guest, men för h*lvete bry dig om ditt eget liv och sluta med dina äckliga “nedtryckande” kommentarer mot andra.

Tredje exemplet tänkte jag ta från bloggen, igår postade jag ett inlägg om Breakfast in bed, får en helt patetisk kommentar från någon sorlig människa. “Älskar älskar älskar att du lägger ut bilder på ett sjukt ostylat & brutalt smaklöst hem! Med typ körsbär i choklad från Lidl eller whatever & lakan som ser ut som de från stadsmissionen eller något!!” – vet inte vad hon går på, emn hon lyckas avläsa väldigt mycket från en bild som man först och främst inte ser något på. Och att veta att marsipangrejejrna är från Lidl som hon verkar försöka klanka ner på visar ju bara att hon själv handlar där och känner till de. Jag ahde personligen ingen aning var min mamma hade köpt de. Tänker att hon måste bo väldigt litet om hon drar associationera att det är ett brutalt smaklöst och sjukt ostylat hem med den bildinformationen.

Jag kan som sagt inte annat än skratta och tycka allmänt och genuint synd om alla dessa människor. Efter över 10 år inom Världs Cupen har jag hört det mesta, och det bästa tipset jag akn ge till er alla som bli “drabbade” är att skratta. Det är inte något fel på er, det är dessa människor som har stora problem emd sig själva, för ingen lycklig normalt funtad människa beter sig på detta sätt.

Kärlek till Er Alla 🙂 God Natt!

xoxo,

Vicky

Share

2 reaktion på “Patetiska Människor – Så Mycket Hat Out There

 1. Anna M

  Usch!
  Den storsta anledningen till att jag la ner mina bloggar.
  Far ofta nan kommentar som gor att jag blir ledsen och vill gomma mig 🙁

  En bra citat : “Pretty girls girls love other pretty girls .Only ugly hoes do the hating”

  Oh,and Karma is a bitch with a bus so they better watch out! 😉

  Svara
  1. China

   Vimeo es el Flickr de los videos.. (aunque estos aguanten videos) que buen video da gusto ver cosas como estas tan bien hechas y que realmente trmainstan estas ideas

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.