10 Tips På Hur Man Får En Stor Blogg

Storbloggaren Annica Englund ger sina bästatips på hur man får en stor blogg. För oss som varit med länge är tipsen de vanliga, men vissa av er har kanske missat de. Jag har kortat ner tipsen något, så vill ni läsa fullt ut vad Annica skrivit så hittar ni inlägget här

1. Nicha dig! Detta är bland det viktigaste, folk ska veta vad dom får när dom besöker din blogg.

2. Uppdatera ofta och ha en poäng i allt du skriver! Det är inte intressant att läsa om vad du ätit till middag om du inte kommer med något bra recept.

3. Ha bra bilder! Införskaffa dig en bra kamera som du kan ha med överallt.  Och skaffar du dig en systemkamera så lär dig de manuella inställningarna, att fota på auto är som att köpa en Ferarri som du bara kör på parkeringen. ;)

4. Svara på kommentarer. Det är i kommentarsfältet som vi bloggare får vår feedback, därför är det så viktigt för oss att ni kommenterar

5. Gör saker som är kul att se. Att göra samma saker dag ut och dag in är inte så roligt att läsa om, det är ju mycket roligare att följa någon som har ett spännande liv!

6. Börja på en portal. Jag tycker att det är mycket bättre att vara på en portal än att köra allt själv om man nu inte heter Kenza.

7. Skaffa ett eget domännamn. Kör på något som du vet kommer att fungera framöver. Är det så att ditt namn är upptaget så hitta på något kreativt, kort och något som sticker ut.

8. Våga skriva vad du tycker!

9. Designen. Ha en bra header och snygg design.

10. Om inget fungerar, då kan du antingen operera dig eller skaffa barn. Det har fungerat för de flesta av oss bloggare. 😉

xoxo,

Vicky

Share

En reaktion på “10 Tips På Hur Man Får En Stor Blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.