Filmer Att Se i Höst

Höstmyset infinner sig mer säkert än sakta i denna stund. Tänkte tipsa om några filmer & serier jag sett den senaste tiden som kan vara värda att krypa upp i soffan med när skymningen faller.

NY:

The CircleEmma Watson och Tom Hanks har huvudrollerna i detta Drama/Thriller/Sci-Fi. En annorlunda och väldigt intressant historia om något som faktiskt skulle kunna finnas i framtiden, som ett utvecklat framtidens Facebook med en hel del extra funktioner, mega utvecklat social media. Jag tyckte filmen var väldigt bra, inte super superspännande, men väldigt intressant från början till slut och en film som passar alls, par, kompisar, killar som tjejer, så helt klart något att sätta på tv:n en kväll 🙂

A woman lands a dream job at a powerful tech company called the Circle, only to uncover an agenda that will affect the lives of all of humanity.

RELATIVT NY:

 

Megan Leavey. Samtidigt som det kanske är en chick-flic, så tycker jag den är änu bättre för ett par att se. Något som du som pojkvän säkerligen kommer få pluspoäng för, men även något du kommer att gilla. Meagan Leavey är ett krigsdrama som är baserat på en verklig händelse, den följer i stora delar en tjej som går in i militären och blir hudförare i Afghanistan bland krig och bomber. En perfekt film att se en regning kväll! Kate Mara från tidiga House of Cards har huvudrollen.

Based on the true life story of a young Marine corporal whose unique discipline and bond with her military combat dog saved many lives during their deployment in Iraq.

GAMMAL:

Här kommer en serie som jag fick upp ögonen för bara någon månad sedan och som jag kommer börja se sista säsongen, säsong 8 av, nämligen Dexter. Jag måste ärligt säga att jag är glad över att jag inte slutade titta efter några få avsnitt i säsong 1 då jag tyckte serien var ganska seg och tråkig, men efter ca halva första säsongen började den bli riktigt bra. Säsong 2, 3 och 4 är riktigt bra, bra story lines and händer en massa. Säsong 5 startar segt, men sen tycker jag personligen att den utvecklas till en av mina absolut favoritsäsonger. Säsong 6 börjar riktigt bra, en bra story, men efter ca halva säsongen tycker jag personligen att den blir skit och tråkig, fram till sista avsnittet där något viktigt händer. Säsong 7 börjar tråkigt, men efter knappt halva säsongen tar den ett bra språng upp med en storyline som utvecklar Dexter som jag uppskattae väldigt bra, dock tycker jag att den förstörs lite mot slutet igen. Dock tycke rjag detta ör den perfekta serien att plöja i höst, lagom läskig och passar alla i det dystra gråa vädret 🙂

By day, mild-mannered Dexter is a blood-spatter analyst for the Miami police. But at night, he is a serial killer who only targets other murderers.

xoxo,
Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.