50 Shades Darker, Bättre Än Första Filmen?

Idag var jag och E babyfria några timmar, då hans lillebror fick sitta barnvakt åt Elle medan vi åkte in till Migros 5M för att ta oss en titt på nästa film från 50 Shades of Grey, 50 Shades Darker. Jag har ju läst böckerna, och var långt ifrån imponerad av första filmen, tyckte helt enkelt den var sisådär, “dåligt” manuskript eller dåligt inspelad, men ändå helt OK. Sedan vet nog de flesta att har man läst en bok så är filmerna aldrig speciellt bra efter, så förväntningarna var väl inte de högsta.

Idag var det iaf dags för nästa film i serien 50 Shades Darker och jag måste säga att jag var positivt överraskad, jag tyckte denna var mycket bättre än första, visst kändes det som om vissa saker saknades och att vissa händelser blev “för korta” i filmen jämfört med boken, men som sagt så är det alltid, men jag tyckte överlag filmen var riktigt bra.

Vet dock inte om det beror på att jag läste böckerna för över 2 år sedan nu, närmre 3 år sedan så att de inte är så färska i minnet längre, men helt klart ett plus för denna film jämfört med ettan. Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.