Våldtäktsdrog i Ditt Glas? Då Ändrar Ditt Nagellack Färg!

Det händer alldeles för mycket hemskheteruteställen idag, inte bara i utlandet, utan tyvärr även i Sverige. Produkten är inte helt färdigutvecklad än, men på riktigt god väg-

Tyler Confrey-Maloney, Stephen Gray, Ankesh Madan och Tasso Von WindheimNorth Carolina State University har använt kemikalier på ett sätt som bara kan beskrivas som genialt och fantastiskt bra för att kunna stoppa våldtäktsdroger.

De håller på att utveckla ett nagellack som byter färg när det kommer i kontakt med en drink som spetsats med våldtäktsdroger där tanken är att man diskret ska kunna röra med fingret i drinken och på så vara säker på att inte drogas, men samtidigt inte behöva känna sig anklagande mot oskyldiga män.

Killarna berättar att de alla har någon bekant som har blivit utsatt för sexuella övergrepp.

– När vi tänkte på stora problem i samhället kom frågan om sexövergrepp genom droger upp, säger Ankesh Madan till Higher Education Works.
– Alla har vi vi varit nära någon som har varit nära denna hemska erfarenhet och vi började fokusera på att hitta sätt att förebygga detta brott.

Deras förhoppning är också att det ska stoppa dessa potentiella våldtäktsmän på grund av risken att åka dit.
Företaget Undercover Colors har fått in nästan en miljon kronor från investerare, och söker nu fler investerare och vidare utveckling för att kunna lansera produkten kommersiellt på marknaden.

Ni hittar deras Facebook-sida här. Dela gärna i era bloggar för att få ut denna fantastiska produkt.

xoxo,

Vicky

 

Share

En reaktion på “Våldtäktsdrog i Ditt Glas? Då Ändrar Ditt Nagellack Färg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.