Opera LED Light mask – Hollywood’s Nya Skönhetstrend

Sist jag var hos min massör, Zvezdan här i Malmö (bäst i stan), så hade han varit iväg på en ny utbildning och fått in en ny spännande maskin. Opera LED light mask kallas den och är en ny hit för stjärnorna i Hollywood. Det finns olika behandlingar som man kan göra bl.a. för acne eller t.ex. en galvanisk ansiktsbehandling som förbättrar syresättningen och cirkulationen, den har alltså en lite anti-age effekt och gör samtidigt ett litet face-lift som i sig fördröjer uppkomsten av rynkor. Man lägger alltså på ett speciellt serum för effekten man önskar och sedan får man på sig masken som lyser på med olika sorters ljus.

Detta är en favorit för bl.a. Jessica Alba som ofta visar upp när hon är på behandling på sin Instagram. Ska bli spännande att få testa den så småningom, ser ju lite alien-aktigt ut på bilderna..hehe..

En behandling i USA kostar 200$, Zvezdan håller fantastiska priser på mellan 300-400kr/behandling beroende på hur många man önskar.

Vill ni har mer info eller är nyfikna så kan ni ta kontakt med Zvezdan på Classic Massage (Davidshall, Erik Dahlbergsgatan 3, Telnr. 0721-774894)

En artikel i Harper’s Bazaar: http://www.harpersbazaar.com/beauty/skin-care/a10801/miracle-mask-0515/IMG_4384 IMG_4383

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.