Min Hy Har Aldrig Varit Så Här Bra

Jag vet inte vad jag ska säga, men jag är ganska lyrisk. Jag har en väldigt bra hud från början, inte mycket finnar och så som poppar upp, men ett av mina “stora” problem är pormaskar. Jag har så långe jag kan minnas dagligen klämt pormaskar på näsan, eventuellt lite i pannan och på hakan. Allt detta för att hyn ska vara så ren och slät varje dag och det har funkat, men jag har verkligen klämt i spegeln varje dag.

När jag hade varit på Dermapeel för att göra en DermaResurfacer med pumpa, så var jag redan då väldigt excited över de direkta resultat jag såg, men jag trodde ärligt talat inte att de kunde ge så fantastiska resultat långvarigt. Det är nu 1,5 månad sedan jag gjorde behandligen och jag har inga pormaskar att klämma. Sedan jag kom hit så har jag klämt mindre än 5 pormaskar i ansiktet (och jag skojar inte). Jag är lyrisk efter denna syra peel.

Till alla er som vill förbättra er hy, så kan jag varmt rekommendera denna. Den är väl värd vartenda krona. En perfekt julklapp till någon om ni inte vill unna er själva. Och via mig får ni 20% rabatt på alla behandlingar hos gänget på Dermapeel 🙂

info@dermapeel.se – – – 040-23 66 66 – – – Kärleksgatan 5A, Malmö (Davidshall)

xoxo,

Vicky

Share

En reaktion på “Min Hy Har Aldrig Varit Så Här Bra

  1. Pingback: Ny favorit inom Hudvård: Victus Stay Away Serum | Confessions of a Shopaholic | Vicktoria Murawska

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.