Min Favoritplats i Malmö

Först och främst vill jag säga tack till alla er som kikar in på bloggen, trots min skriv-svacka den senaste tiden. Ni är underbara och tack för alla mail och kommentarer som ni har skickat. Jag är på “bättrings-vägen” och det är så mycket förändringar som håller på att hända hos mig och jag ska börja dela med mig av allt väldigt snart med er. Först med att verkligen berätta vad som händer, mend et måste jag sätta mig ner och orka skriva ihop först, så snälla ha lite mer tålamod med mig, för bloggen kommer komma tillbaka i full rullning inom kort.

Men över till min rubrik nu. Min absoluta favoritplats i Malmö?? Tror inte någon förväntar sig detta svaret, men det är Studio B. Varför tänker ni? Jo, när jag kommer in för min ca 1,5h hos Elin så släpper jag allt, hela livet och bara fokuserar på mig själv, jag slappnar av och är bara i stunden. Resultatet vet jag alltid är fab, vare sig det är mina fransar jag fixar eller mina naglar, så vet jag att jag kommer lämna Elin  snyggare än när jag kom in. Den där känslan av wow, som gör så mycket för en själv och för ens självkänsla.

Men för mig handlar det framförallt om kvalitéetstiden jag får. När jag fixar min fransar så får jag ligga ner, blunda, prata om livet med Elin om jag känner för det, eller bara slappna av, jag behöver inte oroa mig för telefonen, var Elle är, elelr något annat än mig själv, mina ögon måste förbli stängda, så det är bara att njuta.

Och när det kommer till naglarna så är det nästa likadant där, händerna är relativt upptagna för att koncentrera sig på mobilen. Elin är fantastisk, inte bara som skönhetsterapeut utan som människa också.

 

xoxo,

Vicky

Share

4 reaktion på “Min Favoritplats i Malmö

 1. Anna Malmberg

  Hej!
  Vaknade precis och ville skriva till dig eftersom jag dröjde om dig igår Matt
  Du var are för att du hade lagar mat men hittade inte var du hade lämnat allt

  Hoppas att du mår bra ❤
  Kramar från Sri Lanka xoxo

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   hej finis! hur är allt med dig? long time no seen! har inte sett dig på sååå länge online 🙁 kramar från ett regningt SWE :/

   Svara
   1. Anna Malmberg

    Heeeej gorgeous!
    Jag mår ok, tack.
    Haha Jag springer fram och runt i sociala medier.
    Använder du WhatsApp?
    Jag ska skriva ett mejl till dig ♥ Kramar

    Svara
    1. Vicktoria Inläggsförfattare

     har inte installerat WA på min nya mobil, då det höll på och krångla en massa :/ kan du skicka på vanliga gmailen? <3

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.