Hur Du Får Dyrt Schampoo, Balsam, Inpackning GRATIS

13112493_10154865203164129_1356017044_oJag har sgat det innan, men det tål att upprepas. Att lägga större summor pengar på riktigt bra produkter för håret är A och O, och JA, det gör en enorm skillnad. Inte bara på färgbehandlat hår utan för alla som tvättar håret mer än 1 gång i veckan, använder värmeprodukter som fön, plattång, locktång etc. Vi utsätter vårt hår för väldigt mycket, och speciellt med klimatet som vi har här i Sverige så blir det extra slitage utan att vi behöver göra något.

Att köpa ett balsam, schampoo, inpackning på ICA är något som INGEN borde göra, matbutikerna är till för mat och inte gör hårvårdsprodukter så enkelt är det. Vissa saker kan lukta gott, men de gör nästan mer skada än nytta, samtidigt som de egentligen inte blir så billiga då de inte är dryga och de gör ju ingen nytta.

Jag personligen har testat det mesta out there, frisörprodukter i alla prisklasser från Redken, TIGI, Kerastase, Oribe, Maria Nila, Olaplex etc. Och enligt mig så finns det ett märke som slår alla andra, Kerastase – anpassa den bästa produkten efter ditt hår och du kommer aldrig byta, och om du gör så komemr du gå tillbaka.

Ja, de är dyra, 3-400kr per produkt, men det går att få de “gratis”. Oftast. Hur tänker ni? Jo, ofta dyker det upp erbjudanden på nätet, i skvallerblaskor eller magasin, beställ 6nr av X för endast 198kr och få Kerastase schampoo + inpackning.

Det är som att få det gratis. Jag minns inte senast som jag betalade för mitt Kerastase schampoo, balsam eller inpackning sist. Det enda jag köper är Elixir Ultime håroljan (finns INGEN som kan jämföra sig) och en flaska räcker i drygt 1 år för mig (jag behöver bara tvätta mitt hår 1gång/veckan).

Nu sist så var det tidningen MAMA, 6nr för endast 198kr och då fick jag schampoo + inpackning från Kerastase gratis. Produkterna hade kostat mig 698kr om jag köpt. Och därtill får jag ju 6nr av tidningen Mama att läsa. En win-win situation helt enkelt.

I alla magasin ligger det alltid sådana här erbjudanden, leta upp det du är intresserad av och njut av fantastiska gratisprodukter!

Shop smart!

xoxo,

Vicky

Share

2 reaktion på “Hur Du Får Dyrt Schampoo, Balsam, Inpackning GRATIS

 1. a

  Jag köper det billigaste jag kan hitta i mataffären, mitt hår har aldrig mött en hårinpackning, jag färgar själv och jag får varje gång jag går till frisören (vilket är ungefär 1-2 gånger om året) så mycket beröm för mitt fina tjocka hår. Så nej, jag behöver inte köpa dyra grejor alls. Gör absolut noll skillnad på mitt hår.

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   det kan du inte veta innan du testat, ditt hår hade säkerligen vatt ännu mer lovely omdu gjort det 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.