Vi satsar På Leander Möbler till Elle

Som jag visat er innan så köpte vi en Petite Cherie vagga till Elle att använda nu i början och den är verkligen kanon. Smal, liknar ett babynest i känslan och hon sover väldigt bra i den när vi inte har henne i babynestet (mer om hennes sovrutiner och varför vi gör som vi gör i ett annat inlägg). En vagga kan man dock bara använda ett par månader innan bebisen blir för stor för den, så en spjälsäng var inte så långt ner på inköpslistan. Vad vi hade högt upp var en skötbädd. Och OMG, hur svårt var inte det. Jag är sjukt kinkig med hur saker och ting ser ut, designen, storleken etc och jag gillade praktiskt taget inget.

Tillslut bestämde vi oss för att gå på kvalitet, vi kollade både mellan Stokke och så Leander. Både när det gällde säng och skötbord. Att jag avstod från Stokke var i slutändan så enkelt som att trots att jag tycker att den är sjukt fin, spjälsängen Stokke Sleepi, så har typ “alla” den nu, och ni som känner mig vet att jag har väldigt svårt för saker  som “alla har”. Jag såg Leanders produkter på ILVA först och föll som en sten för spjälsängen, den ville jag ha…och sen såg jag priset… aouch…så den las på hyllan.

Men fick ett jättefint erbjudande att köpa både säng och skötbord och jag kunde inte stå emot och slå till. Så nu står det en Leander spjälsäng och ett superfint Leander skötbord hos Elle. Och jag är superglad att vi bestämde oss för färgen offwhite och inte den helvita.

Fördelen med dessa möbler är också att väljer vi att behålla de så kan Elle använda de upp till ca 7års ålder då de är “omställningsbara”.

Bilder på Elle’s rum kommer så fort allt är klart 🙂 Vi har lite smådetaljer kvar att fixa.

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.