Denna Modersmjölksersättning Kommer Vi Köra På

För ett tag sedan publicerade jag en liten lathund när det kom till vad som finns ute på marknaden för oss som väljer att inte amma utan tänker köra med ersättning. Då hade jag inte bestmt mig för vad jag kommer gå på, men det beslutet är nu fattat. Vi har nu bestämt oss för att köra med Hipp Combiotik 1 både i pulver och i tetrapack.

Jag har en väldugt bra bild av Hipp som märke sedan innan. Har själv ätit typ alla deras fruktpuréer (ni minns väl barnmatsdieten som var inne för några år sedan?). Och jag tycker om deras produkter både i smak och innehåll. nu är jag personligen inte så ordentlig med om saker och ting är ekologiska, men ett plus för många är att Hipp’s produkter just är ekologiska.

Ett annat stort plus för mig som även fick oss att välja Hipp är att deras ersättning även kan blandas med kallvatten och serveras kall, jag tycker det är jätteviktigt och ett enormt plus och därtill har jag bara hört bra saker om just ersättniningen. Så det är iaf vad vi kommer att börja på, och så får vi se vad Elle tycker om den.

En fråga till er som flaskmatar, hur är det på sjukhuset? Ska man ta med sig den ersättning man vill att ens baby ska bli matad med?

xoxo,

Vicky

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.