Alla Bebisar Är Skelögda

Visste ni om detta? Både jag och E var lite fundersamma när Elle kom och sa till varann, “tycker du inte att hennes öga sticker lite åt ena sidan?”. Självklart blir man lite orolig för man vill ju att ens bebis ska vara helt perfekt och ha det bra. Det blev lite bättre dag för dag , och ja vad kan man göra. Är hon så är hon, lika fin för det. Men sen när vi kom hem så läste jag i min Ovia App att alla bebisar föds mer eller mindre skelögda. Detta beror på de extra vecken som finns nära ögonen och rättar till sig till “normalt tillstånd” inom några veckor eller de närmsta månaderna 🙂

xoxo,

Vicky

Share

10 reaktion på “Alla Bebisar Är Skelögda

  1. Confessions of a Shopaholic

   hej Ida!
   tack för din kommentar.
   Jag ammar inte eftersom jag tycker att mina bröst rent ut sagt är vidriga nu när de är så stora och det sista jag vill är att ha igång en mjölkproduktion som gör att dem kommer hålla igång sig i denna storleken och bl.a. läcka, så tyvärr är det inget för mig.

   Svara
 1. ida

  Okej, det var ju ett lite konstigt svar.
  Då har jag några frågor.
  Hur gör du för att stoppa mjölkproduktionen då?

  Har du hört talas om mjölkstockning?

  Kan du inte försöka anstränga dig för ditt barns skull? Är det så jätteskrämmande med risken att få hängpattar?
  Vad jag förstått gillar du skönhetsingrepp så då finns det ju massa åtgärder man kan göra i framtiden för att få bort hängpattarna.

  Svara
  1. Vicktoria Inläggsförfattare

   att inte börja och tajta sportbh-ar då sätts den inte igång. Mjölkstockning kan man få både när man ammar och inte bara när man inte ska göra det.

   Att itne amma har för mig inget med hängpattar att göra, jag vill helt enkelt inte och tycker det känns helt fel och äckligt, och att tvinga sig till något man nte vill gör varken mamman elelr barnet gott, som känner av ens sinnestämmning. Och varför kallar du det att anstränga sig för mitt barn skull? Ersättning är bättre än modersmjölk, mycket mer näring i, barnen får mindre kolik etc. Så som föda så är den likvärdig med modersmjölk. Och all denna amningshets tycker jag är hemsk och det folk skriver om att det skulle vara bättre etc. Det finn INGEN forsknig som bevisar detta, inte en enda som pekar på detta. Däremot finns det en massa forskning som visar motsatsen, just att modersmjölkersättning är exakt lika bra och att barn som får modersmjölk inte alls är bättre för banrets utvecklng etc.

   Så jag önskar att alla anti.ersättningsfantaster borde läsa på bättre innan de börjar döma och skriva en massa elaka saker hos mammor och blivande mammor. Jag tar inte åt mig alls, men finns de som som tar åt sig och blir jätteledsna etc.

   Svara
 2. Louise

  Jag brukar aldrig kommentera men Ida herregud, det är väl ändå upp till var och en varför man vill eller inte vill…

  Svara
 3. ida

  Javisst är det det men det är väl inte förbjudet att fråga?
  Jag kan inte se in i Vicktorias hjärna. Hade jag kunnat det hade jag inte behövt ställa frågor.
  Så nu väntar jag på svar från den det gäller.

  Svara
  1. Louise

   Var har du fått det med hängpattar ifrån då? Vad jag kan minnas är det inte anledningen till att hon inte vill amma… Men det kanske du kunde veta om du kunde se in i hennes hjärna

   Svara
  1. Ida

   Till dig Anna M säger jag bara: Läs det jag skrivit inte MELLAN raderna
   -Sen NÄR är det förbjudet att ställa frågor? Då kan man ju lika bra skippa kommentarsfältet helt.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.